Zámecký ples přivítá Helenu Zeťovou
Zámecký ples přivítá Helenu Zeťovou
foto: Promo.

Val. Meziříčí - Vrcholem plesové sezony v Kulturním zařízení ve Valašském Meziříčí bude opět Zámecký ples, který se uskuteční v pátek 2. února. Hlavním hostem bude zpěvačka Helena Zeťová. Ve velkém sále bude hrát Marathon Band a chybět nebude předtančení ani fotokoutek. Začátek plesu je ve dvacet hodin. Vstupenky jsou stále v předprodeji.
   Druhý únorový den se v Kulturním zařízení ve Valašském Meziříčí uskuteční sedmnáctý ročník Zámeckého plesu. Ten i v letošním roce nabídne bohatý doprovodný program, kterému bude vévodit hudební vystoupení zpěvačky, někdejší členky dívčí skupiny Black Milk, Heleny Zeťové.
   Ve velkém sále bude k tanci a poslechu hrát oblíbený orchestr Marathon Band, v Divadelní kavárně si návštěvníci zatančí s Cimbálovou muzikou Radegast a v M-klubu bude hrát Skupina T4F & Marco Campos. Předtančení se ujme TS Linie a Taneční škola Aneri Seniorky. K dispozici bude pro návštěvníky přichystán fotokoutek a k občerstvení se budou v M-klubu nabízet speciality zámecké kuchyně.
Vstupenky a zároveň i místenky k dostání v Turistickém informač-ním centru ve Valašském Meziříčí a na stránkách KZ www.kzval mez.cz.
Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.