Vsetínské kulturní léto zve na Jazzbook
Vsetínské kulturní léto zve na Jazzbook
foto: DK Vsetín

Vsetín - Ve čtvrtek 8. srpna od 19 hodin se v rámci Vsetínského kulturního léta mohou návštěvníci na Dolním náměstí těšit z koncertu zlínské kapely Jazzbook.
   Do repertoáru nestárnoucí hudební formace ze Zlínska, která vystupuje ve složení: trubka, klarinet, saxofon, banjo, bicí, trombón a kontrabas, patří nejen dixielandové standardy, ale také známé jazzové a swingové melodie z let dávno minulých.
   Od 21.30 hodin bude program pokračovat letním kinem a dokumentární road movie Dana Přibáně a jeho přátel s názvem Trabantem tam a zase zpátky. Poslední výprava žlutých trabantů napříč kontinenty uzavírá jejich cesty ve velkém stylu. Žlutý cirkus jede z Indie až domů. Překonává Himaláje i diktatury, láme výškové rekordy i prchá před policií. Přestože jde mnohokrát do tuhého, mezinárodní česko-slovensko-polská posádka bojuje se všemi nástrahami s černým humorem, sebeironií a občas na hraně politické korektnosti. Film definitivně dokazuje, že není třeba drahých terénních vozů, aby člověk projel celý svět a zažil jeden z nejdojemnějších návratů.
   Užívejte s námi Vsetínského kulturního léta! V případě nepříznivého počasí se koncert nekoná. Vstup volný.
Mgr. Klára Blažková, Dům kultury Vsetín, spol. s r.o.