Vsetínské kulturní léto nabídne program každý čtvrtek
Vsetínské kulturní léto nabídne program každý čtvrtek
Cimbálová muzika Kordulka. foto: DK Vsetín

Vsetín (kb) Dům kultury Vsetín již tradičně vyplní letní prázdninové měsíce hned několika koncerty a projekcemi letního kina. Každý čtvrtek se tak můžete těšit na zajímavý a pestrý program, který bude probíhat vždy od 19.00 hodin na Dolním náměstí.
   Vsetínské kulturní léto představí celkem dvanáct hudebních interpretů a kapel různých žánrů během osmi letních koncertů. Na každou hudební produkci bude od 21.30 hodin navazovat letní kino.
První letošní koncert Vsetínského kulturního léta se uskutečnil 4. července od 19.00 hodin na vsetínském náměstí. Hudebním hostem byl známý český písničkář a textař Slávek Janoušek.
Další červencové čtvrtky na Dolním náměstí pro vás budou hrát kapely Listolet, Ležérně a vleže trio, cimbálová muzika Kordulka nebo vsetínští country Gympleři.
   V srpnu Vsetínské kulturní léto přivítá rockovější hudebníky ze vsetínské formace Darrock, dále dixieland Jazzbook, Irokez & Old Cocots a na závěr 29. srpna kapely Sóma, Desperate Soul a Ladislava Michálka IV.
   Koncerty Vsetínského kulturního léta a promítání letního kina se uskuteční jen v případě příznivého počasí. Výjimkou je koncert kapely Listolet, který by byl za špatného počasí přesunut do přednáškového sálu MVK nebo malého sálu DK.
   Součástí programu bude také pozvánka na Liptálské slavnosti ve čtvrtek 22. srpna od 16.00 hodin v Panské zahradě.
   Vstup volný.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.