Vsetínská knihovna prosí své uživatele, aby začali vracet knihy a další druhy dokumentů
Vsetínská knihovna prosí své uživatele, aby začali vracet knihy a další druhy dokumentů
foto: MěÚ Vsetín

Vážení uživatelé knihovny,
   předpokládaný termín znovuotevření Masarykovy veřejné knihovny Vsetín a Turistického informačního centra Vsetín je z nařízení vlády v pondělí 8. června 2020. Situace se ale může měnit.
Usilujeme o to, aby k tomuto datu byl knihovní fond pro uživatele bezvadně připravený, dezinfikovaný a bezpečný. Z toho důvodu přicházíme s prosbou, abyste vraceli knihy a další dokumenty již od pondělka 20.4.2020.
   Vracet bude možné ve všední dny od 08:00 do 15:00, ve středy pak od 08:00 do 17:00 (každý den přes oběd přestávka mezi 12:00 – 13:00) ve venkovním prostoru před Turistickým informačním centrem Vsetín, kde budou připraveny návratové regály pro různé druhy dokumentů (knihy, časopisy, CD, stolní hry). Odsud budou dokumenty přemístěny do několikadenní karantény a čtenářům z konta odečteny po jejím uplynutí.
   Půjčování knih je možné pouze formou e-výpůjček. Využijte on-line služeb knihovny a půjčujte si e-knihy na www.mvk.cz
   Chybíte nám a těšíme se na opětovné setkání, děkujeme za trpělivost a přejeme pevné zdraví a pozitivní mysl :)
   Veškeré informace poskytneme na telefonu 575 755 141 (od 8:00 do 15:00 hodin), 721 220 538, 734 417 893 nebo na e-mailu mvk@mvk.cz

ZŮSTÁVÁME S VÁMI ON-LINE
   Můžete využívat on-line služeb knihovny i půjčování e-knih. Díky této službě máte přístup k nejnovějším titulům ze současné produkce českých nakladatelů. V nabídce tedy jsou i aktuálně nejžádanější knihy českých i světových autorů a přístupy k e-knihám volně stažitelných z jiných zdrojů (knihovna.cz, Databáze knih, Digitální knihovna, Městská knihovna v Praze atd.)
    Máme pro vás mnoho užitečných odkazů, ve kterých najdete tipy na vzdělávání, studium, volný čas, zábavu, kulturní vyžití, knihy k poslechu a mnoho dalšího DŮLEŽITÉ TIPY A ODKAZY PRO VÁS
Pomohou vám udržet se fit a v psychické (někdy i fyzické) kondici :)
- Natáčíme pro vás videa
- Tipy na e-knihy
- Pohádky z knihovny
   Knihovna má pořád zrušeny či přeloženy všechny kulturní a vzdělávací akce, besedy a kurzy. O nových termínech Vás budeme včas informovat.
   Stále na Vás myslíme! Stýská se nám...
   Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro Vás. Veškeré informace poskytneme na telefonu 721 220 538 nebo 734 417 893 nebo na kontaktních mailech půjčoven: centralnipujcovna@mvk.cz, kklub@mvk.cz, studovna@mvk.cz, detske@mvk.cz luh@mvk.cz, rokytnice@mvk.cz, ic.vsetin@mvk.cz nebo centrální mail: mvk@mvk.cz
Masarykova veřejná knihovna Vsetín