Screamers se vrací do vsetínského Domu kultury s travesti show Nestůj a pojď
Screamers se vrací do vsetínského Domu kultury s travesti show Nestůj a pojď
foto: DK Vsetín

Vsetín – Populární travesti skupina Screamers se po dvouleté přestávce opět představí ve vsetínském kulturním domě. Tentokrát Screamers přivezou show plnou originálních převleků a písní s názvem Nestůj a pojď! Představení se koná v úterý 26. dubna od 19 hodin ve velkém sále DK.

„Screamers k nám do vsetínského Domu kultury jezdí už více než 20 let. Letos v dubnu u nás po vynucené dvouleté přestávce způsobené pandemií opět vystoupí se svou show,“ popisuje produkční Eva Hennelová. Nejdéle působící travesti-umělecká skupina vystoupí s komediální revue Nestůj a pojď!

„Naleznete v ní vše, co máte rádi. Vaše oblíbené zpěvačky a zpěváky, česko-slovenské i zahraniční hity, imitaci a také novinky, které jste u nás ještě nikdy neviděli. To vše má jen jeden jediný cíl – přinést vám úsměv na tvář a pohodu do duše. Tak nestůjte a pojďte se bavit s námi!“ lákají Screamers na svoji show. Návštěvníci se mohou těšit na taneční čísla, poutavé a originální kostýmy, improvizaci, skeče, zpěv a zábavu.

Screamers jsou jednou z nejstabilnějších českých uměleckých skupin, která se etablovala na poli alternativního divadla v roce 1997. Představení slibují estetický zážitek postavený na syntéze hereckého, baletního a pěveckého umění.

Vstupné: 250, 280, 310 Kč

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín