Ojedinělý cyklus komorních koncertů ve Vsetíně nabízí zvýhodněné předplatné
Ojedinělý cyklus komorních koncertů ve Vsetíně nabízí zvýhodněné předplatné
foto: DK Vsetín.

Vsetín - Zvýhodněné předplatné Cyklu komorních koncertů pro nadcházející sezónu 2018/2019 připravil pro své návštěvníky Dům kultury Vsetín. Abonmá, které nabídne Czech Ensemble Baroque Quintet, Indiho Stivína & Alici Springs nebo strhující smyčcový Epoque Quartet je již v prodeji, nově také on-line.
   Koncerty se konají zpravidla v úterky, vždy od 18.30 hodin v Mramorovém sálu Zámku Vsetín, v jejichž úvodu se představují vybraní žáci ZUŠ Vsetín nebo ZUŠ Kostka se svým vystoupením.
V rámci letošního cyklu, který zahájíme 13. listopadu, posluchačům nabídneme španělské Ensalády madrigalové formy od Matea Flechy, splňující všechny parametry zábavného, nápaditého a přitom vysoce artificiálního programu ve stylové interpretaci pětičlenného vokálního Czech Ensemble Baroque Quintet.
   „Dále na Vsetíně přivítáme jednoho z nejnadějnějších kontrabasistů mladé generace ze slavného muzikantského rodu Stivínů, který získává významná ocenění v soutěžích po celé Evropě. V Mramorovém sále vsetínského zámku vystoupí za klavírního doprovodu své matky, zpěvačky a hudebnice Alice Springs,“ přiblížila dramaturgyně cyklu Klára Blažková.
   Pomyslnou hudební třešínkou bude vystoupení strhujícího smyčcového Epoque Quartetu. Tento špičkový multižánrový soubor existuje rovných 20 let. Během této doby si získal pevné místo na české a evropské hudební scéně. Čtyři vynikající sólisté na smyčcové nástroje předvádí mimořádné hudební kreace v netradičních aranžmá mísící se s prvky jazzu, rocku a funky. Ojedinělý hudební zážitek, který chcete vidět a slyšet!
   Zvýhodněné předplatné celého cyklu lze zakoupit za pouhých 550 Kč, a to od 24. září do 12. listopadu 2018 on-line nebo na pokladně kina Vatra. Na první dva koncerty platí pro děti do 10 let vstup zdarma, senioři a žáci ZUŠ zaplatí za první dva koncerty poloviční vstupné (90 Kč). Podmínky a vstupné u třetího koncertu se budou lišit.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.