Na střeše Obchodního domu zazní barokní Beatles. Koncert podpoří nemocnou Ivku
Na střeše Obchodního domu zazní barokní Beatles. Koncert podpoří nemocnou Ivku
Dežo Hoffmann – fotograf Beatles foto: Picasa

Zlínský kraj – Na střeše Obchodního domu Zlín se v neděli 15. května uskuteční benefiční koncert Beatles go for baroque. Výtěžek z dobrovolného vstupného poputuje k rodině malé Ivky, která se narodila s rozštěpem páteře.
Na koncertě zazní slavné melodie legendárních Beatles v netradičním provedení zlínského komorního orchestru Concertino, který povede Miroslav Křivánek. Výtěžek z dobrovolného vstupného poputuje ve prospěch rodiny hancipované Ivky Adlové z Valašských Klobouk.

Holčička se narodila s rozštěpem páteře a původní prognózy hovořily o tom, že nikdy nebude chodit. Díky mnoha rehabilitačním a pohybovým terapiím a úsilí rodičů se rodině daří s touto nepříznivou diagnózou bojovat. Dnes již pětiletá holčička díky usilovné péči dokonce v omezeném rozsahu chodí.

Koncert pomůže k získání prostředků na automobil, který poslouží k tomu, aby mohla rodina pokračovat v častých cestách k terapeutům na různých místech na Moravě a v Praze.

Pořadatelem koncertu je spolek Srdce na pravém místě, který podporuje handicapované děti a jejich rodiny. Kapacita sálu je omezená, proto je nutné se přihlásit předem na www.obchodnidumzlin.cz/beneficni-koncert.

Kateřina Nosková