Na konci srpna se roztančí Jurkovičova rozhledna
Na konci srpna se roztančí Jurkovičova rozhledna
foto: MěÚ Rožnov

Rožnov – Milovníci hudebního stylu melodického deep house se mohou těšit na čtvrtek 31. srpna 2023, kdy se Jurkovičova rozhledna na Karlově kopci stane hostitelem tak trochu jiného hudebního zážitku. Akce začíná v 18.00 hodin a vstupné je pro návštěvníky zdarma.

Speciální kompilace vybraných tracků plných melodií a harmonií co duši pohladí, přinese na Jurkovičovu rozhlednu atmosféru, která v Rožnově ještě nebyla. Tato akce je cílena nejenom na fanoušky EDM scény. Ve čtvrtek 31. srpna stačí vystoupat na Karlův kopec a užít si jedinečnou atmosféru krásného prostředí.

První vlaštovkou, co se týče elektronické taneční hudby byla červencová akce „Funky house do pohupu“. „Tato akce ukázala, že EDM má v Rožnově pod Radhoštěm bohatou posluchačskou základnu, kdy kvalitní hudba a pozitivní atmosféra dokážou sjednotit lidi a rozhoupat boky. Hlavním tahákem akce byl jak speciální host, Chris Sadler, tak precizně sestavené playlisty plné výběrových tracků. Poslední prázdninový den věnujeme hudebnímu stylu melodický deep house a já věřím, že tato akce bude minimálně stejně úspěšná jako ta červencová a přiláká milovníky elektronické taneční hudby,“ uvedl Michal Maceček, organizátor akce.

Návštěvníci se mohou těšit na TOP tracky od interpretů jako je Nora En Pure, Ben Böhmer, Lane 8, Le Youth, Tinlicker, Jan Blomqvist a další. S ohledem na čas setmění je doporučeno vzít si s sebou svítilnu na cestu z Jurkovičovy rozhledny zpět dolů do města.

Mgr. Petra Graclíková, tisková mluvčí MěÚ Rožnov pod Radhoštěm