Na Dolním náměstí ve Vsetíně se představí nová kapela Few Flowers
Na Dolním náměstí ve Vsetíně se představí nová kapela Few Flowers
foto: DK Vsetín

Vsetín – Vsetínské kulturní léto přinese jemné rytmy melodického soulu a popu v podání hudebního uskupení Few Flowers z Valašské Polanky. Kapela v čele s charismatickou zpěvačkou Natálií Kozubíkovou představí svoji hudební tvorbu ve čtvrtek 7. července od 19 hodin na Dolním náměstí ve Vsetíně. Po koncertě bude následovat letošní první promítání letního kina. Od 21:30 se můžeme těšit na film Poslední noc v Soho.

„Kapela Few Flowers se zformovala z autorského hudebního projektu a její tvorba vychází ze soulu a popové hudby,“ upřesnil Zdeněk Holoubek, dramaturg cyklu Vsetínské kulturní léto. Few Flowers hrají ve složení Natálie Kozubíková (zpěv, texty), Vojtěch Kozubík (klávesy, trubka, zpěv), Marek Bogar (baskytara, synth), Martin Tomeček (kytary) a David Filák (bicí, zpěv).

Few Flowers nedávno uvedli svůj první videoklip k písni City Lights a kromě letního koncertování také pracují na studiovém albu.

„Po skončení koncertu srdečně zveme na první letošní letní kino. Promítat se bude horor Poslední noc v Soho. Koncert se v případě nepříznivého počasí uskuteční v malém sále Domu kultury,“ dodala Petra Vaňková, jednatelka Domu kultury Vsetín.

Vsetínské kulturní léto přináší v průběhu letních měsíců dvanáct venkovních koncertů. Koncerty se konají vždy ve čtvrtek v 19 hodin na pódiu na Dolním náměstí ve Vsetíně.

Během letních měsíců se pak přidává promítání letního kina. V červenci budou v rámci Vsetínského kulturního léta dále koncertovat 14. července Kamila Polonyová a Daniel Jakubík, 21. července Valašská dechová hudba Kotáranka a 28. července nás čeká koncert vsetínské country kapely Gympleři.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín