Masarykova veřejná knihovna Vsetín informuje
Masarykova veřejná knihovna Vsetín informuje
foto: MěÚ Vsetín

Vážení přátelé, příznivci a uživatelé knihovny,
j   ak jistě víte, s ohledem na nouzový stav máme až do odvolání knihovnu zavřenou (tento stav trvá od 22.10.2020 minimálně na dobu 3.11.2020, ale záleží na dalších rozhodnutích vlády...).
Přestože za námi nemůžete fyzicky přijít, myslíme na vás a zůstáváme s vámi online
   Můžete využívat on-line služeb knihovny i půjčování e-knih. Díky této službě máte přístup k nejnovějším titulům ze současné produkce českých nakladatelů. V nabídce tedy jsou i aktuálně nejžádanější knihy českých i světových autorů a přístupy k e-knihám volně stažitelných z jiných zdrojů (knihovna.cz, Databáze knih, Digitální knihovna, Městská knihovna v Praze atd.)
   Co se týče vašich výpůjček: pozastavujeme generování upomínek, nemusíte se obávat vybírání zpozdného z naší strany v období od uzavření. Vaše dříve vzniklé finanční závazky vůči knihovně však platí i nadále. Finanční závazek Vám pak znemožňuje operace ve čtenářském kontě. Jeho uhrazení můžete provést on-line, prostřednictvím platební brány. Stačí se pouze přihlásit do svého čtenářského konta, kde najdete záložku "Můj účet", po jehož rozkliknutí se Vám zobrazí "Stav konta". Poté zaplatíte platební kartou nebo bezhotovostním převodem z Vašeho účtu.
   U již vypůjčených titulů Vám automaticky prodlužujeme výpůjční lhůtu.
   Rezervace a objednávky knih budou dále vyřizovány až po otevření. Již evidované rezervace a objednávky si můžete vyzvednout po otevření, necháme je v půjčovně pro Vás.
Knihovna má do odvolání zrušeny či přeloženy všechny kulturní a vzdělávací akce, besedy a kurzy. O nových termínech nebo o jejich online podobě Vás budeme včas informovat.
   Natáčíme pro vás videa, tiskneme 3D, jsme nápomocni i dobrovolnicky vám i městu Vsetín
   Stále na Vás myslíme! Stýská se nám...
   Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro Vás. Veškeré informace poskytneme na telefonu 721 220 538 nebo 734 417 893 nebo na kontaktních mailech půjčoven:
centralnipujcovna@mvk.cz, kklub@mvk.cz, studovna@mvk.cz, detske@mvk.cz luh@mvk.cz, rokytnice@mvk.cz, ic.vsetin@mvk.cz nebo centrální mail: mvk@mvk.cz
Jakýkoli Váš problém nebo požadavek se pokusíme vyřešit i individuálně, ozvěte se!
Sledujte náš web www.mvk.cz a sociální sítě, kde informace pravidelně aktualizujeme.
Sledujte také weby:
- Město Vsetín
- Zlínský kraj
Přejeme pevné zdraví a hodně sil, vydržme a společně to zvládneme!
Tým knihovny
Mgr. Kateřina Janošková, Masarykova veřejná knihovna Vsetín