Malý sál Domu kultury bude hostit americké rockery The Infamous Her
Malý sál Domu kultury bude hostit americké rockery The Infamous Her
foto: Promo

Vsetín – Americká kapela v čele se zpěvačkou Monique Staffile láká na pořádnou hudební jízdu plnou současného, šťavnatého a řízného rocku. Energickou show skupiny The Infamous Her můžete navštívit v pátek 22. dubna. Koncert začíná v 19 hodin v malém sálu Domu kultury.

Čtyřčlenná originální hudební skupina vystupuje ve složení Monique Staffile (zpěv), Caleb Sherman (kytara, klávesy), Jonathan Stoye (baskytara, kytara) a Johannes Greer (bicí). Neotřelá show stojí především na vášnivé zpěvačce Monique, která je na pódiu přirovnávána k Madonně či Debbie Harry z legendárních Blondie. Monique pochází z New Yorku a odjakživa byla obklopena uměním. S kapelou odehrála už tisíce koncertů nejen v USA, ale také v Evropě na turné v Německu, Nizozemsku, Británii, Švýcarsku nebo Francii. Na svém letošním turné po České republice zavítá také na Vsetín.

The Infamous Her vydali od roku 2016 čtyři alba, jejich poslední album nese název „Parallel Universe“. „HER překlenují propast mezi rokenrolem a elektro-heavy-popem. Tam, kde mnozí další selhali, HER rychle posunuli svou hudební věrohodnost směrem k naprosté dokonalosti,“ lákají na koncert členové kapely. Vstupenky na vsetínský koncert zakoupíte již nyní na www.dkvsetin.cz nebo na pokladně Kina Vatra.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín