Lukáš Pavlásek se vrací do M-klubu se svou one man show
Lukáš Pavlásek se vrací do M-klubu se svou one man show
Pavlásek. foto: Plakát.

Val. Meziříčí - V meziříčském M-klubu startuje předplatné Nová divadla v M-klubu, které dalším rokem nabízí velice zajímavý průřez alternativních představení. Hned v úvodu sezóny, v pátek 5. října v 19 hodin, uvede devadesátiminutovou one man show Kdo nepláče není Čech! komika Lukáše Pavláska.
   Lukáš Pavlásek patří mezi průkopníky a nejvýraznější tváře české standup comedy. Natočil desítky výstupů do pořadů Na stojáka a Comedy club a absolvoval stovky vystoupení. Jeho celovečerní speciál Kdo nepláče není Čech! s podtitulem Češi, alkohol a Rock and roll je esencí toho nejlepšího z jeho tvorby. Tato devadesát minut dlouhá one man show je klasickou stand up komedií – jen komik a mikrofon.
   Návštěvníci se dozvědí, který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů a proč pití prospívá naší civilizaci. Navíc poradí co pít, aby se nám narodil Václav Klaus, jak strávit pořádnou dovolenou, kterou pokazí dámská jízda, a společně si sestavíme nekompromisní punkovou kapelu. Nakonec si všichni společně zazpíváme o tom, co nám leze na nervy, protože správnej Čech není nikdy spokojenej - Kdo nepláče není Čech.
   Vstupenky na vystoupení Lukáše Pavláska jsou k dostání v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí nebo online na stránkách Kulturního zařízení www.kzvalmez.cz.
Ondřej Smolka, PR Manager, Kulturní zařízení města Valašského Meziříčí, p. o.