Druhá tráva s Robertem Křesťanem míří na Vsetín
Druhá tráva s Robertem Křesťanem míří na Vsetín
foto: DK Vsetín.

Vsetín - Přední česká kapela, která se během 27 let své existence dostala od moderního bluegrassu k nadžánrovému výrazu vystoupí 9. října od 19.00 hodin v malém sále Domu kultury Vsetín.
Druhá tráva jako jedna z mála českých kapel pravidelně koncertuje v USA. Členové Druhé trávy např. produkovali desku Pavlu Bobkovi Muž, který nikdy nebyl in a spolupracují s Kateřinou Garcíou v uskupení Garcia. Oba a s nimi i Jan Vyčítal, Wabi Daněk a další se sešli k nahrávání alba překladů písní Boba Dylana Dylanovky, které vyšlo v říjnu 2007. 
   Aktuální koncertní program Druhé trávy zahrnuje průřez tvorby Roberta Křesťana z celé doby existence skupiny s důrazem na skladby z nejnovějších studiových alb Pojďme se napít, Marcipán z Toleda, Shuttle to Betlehem a 1775 básní Emily Dickinsonové.
   Hrají: Robert Křesťan - sólový zpěv, mandolína, kytara, Luboš Malina - banjo, irské píšťaly, tenor saxofon, vokály, Luboš Novotný - dobro, lap steel, vokály, Emil Formánek - kytara, mandolína, vokály, Tomáš Liška - kontrabas, basová kytara, Martin Novák - bicí, perkuse, cajon
   Předprodej on-line a na pokladně kina Vatra bude spuštěn 18. září. “Vstupné: 250 Kč v předprodeji, v den koncertu 290 Kč.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.