Jiří Bartoška a Jakub Kroulík mají náhradní termín
Jiří Bartoška a Jakub Kroulík mají náhradní termín

Vsetín – Produkce Divadla v Lidovém domě Vsetín informuje diváky o přesunech termínů inscenací na podzim letošního roku.
   „Kvůli pokračující pandemii jsme představení museli přesouvat už několikrát. Snažíme se proto, aby slíbené tituly z loňského roku mohli diváci zhlédnout ještě letos,“ poznamenala produkční divadla Mirka Kocůnová.
   Diváci, kteří se těšili na andělskou komedii Moje hra s Jiřím Bartoškou v hlavní roli, si musí počkat až po prázdninách. Inscenace se přesouvá z 20. března na 18. září v 19 hodin.
   Nový termín se podařilo produkci Divadla v Lidovém domě vyjednat na přednáškové představení Hypnotizér – Jakub Kroulík. Přesouvá se z 30. března na 9. listopadu v 18 hodin.
   Na diváky ovšem stále čekají také inscenace domácího souboru. „Frau Dietrich & Madame Piaf, Neběhej s nůžkama v ruce a Copak je s Ardnoldem budou mít náhradní termín ve chvíli, kdy budou lepší vyhlídky pro kulturu. Vzhledem k tomu, že všechny tři inscenace jsou součástí Divadelního vánočního balíčku, platí i pro ten náhradní termíny jednotlivých představení,“ vysvětlila Kocůnová s tím, že dlouho očekávaná premiéra hry Vraždu neutajíš se přesouvá na podzim letošního roku.
   Lidé mohou zažádat o vrácení vstupného na již zakoupené inscenace do konce března. Produkce divadla prosí, aby případné žádosti o vracení vstupného při nevyhovujícím termínu zasílali spolu s fotkou či skenem vstupenky a číslem bankovního účtu na e-mailovou adresu: krupalova@dkvsetin.cz (nákup on-line), anebo na oravova@dkvsetin.cz (nákup hotově).
   V případě nutnosti mohou volat přímo na pokladnu kina Vatra (737 573 429), a to vždy v pondělí – pátek od 14 do 18 hodin.
   Více informací najdou diváci na www.dvld.cz.
Miroslav Urubek, Michal Horský