Jan Hrubý a Trio ve Vsetíně
Jan Hrubý a Trio ve Vsetíně
foto: DK Vsetín

Vsetín – Ve čtvrtek 24. února přivítá malý sál vsetínského Domu kultury matadora bigbítových houslí Jana Hrubého. Doprovodí jej Ondřej Fencl s kytarou a klavírem, Sean Barry s keltskou flétnou či harmonikou a Michal Hnátek s rytmickými nástroji.

Ačkoli se výše jmenovaní muzikanti setkávají na společném pódiu již delší dobu v různých doprovodných formacích, sestava Jan Hrubý a trio je nová. „Projekt vznikl v podstatě náhodou. Všichni zúčastnění běžně doprovázejí Vláďu Mertu, a když jednou nečekaně nemohl na koncert, tak jsme zahráli bez něj. Překvapilo nás, že bylo vyprodáno, a také jsme zjistili, že nás to baví a publikum snad ještě víc,“ přibližuje kapelník Ondřej Fencl.

„Vsetínské publikum může znát Jana Hrubého mimo jiné z vystoupení s kapelami Framus 5, ETC… nebo Supergroup. Ve všech zmíněných formacích se objevil dříve i na Vsetíně, ale letos se poprvé představí jako ‚frontman‘ rockového kvarteta,“ prozradila Eva Hennelová, produkční vsetínského Domu kultury. Atmosféru jedinečné spolupráce jmenovaných hudebníků se podařilo zachytit na novém CD Kouzlo okamžiku, které vzniklo během několika koncertů v roce 2021.

Koncert v malém sále Domu kultury začíná v 19:00.

„Prosíme návštěvníky, aby si před vstupem připravili potvrzení o očkování nebo prodělání nemoci Covid-19 obsahující QR kód. Po dobu koncertu je také nutné mít nasazenou ochranu dýchacích cest,“ dodala Petra Vaňková, jednatelka Domu kultury Vsetín.

Vstupné: 180 Kč v předprodeji, 230 Kč na místě

Předprodej vstupenek začíná 31.1.2022.

Bc. Ondřej Vaněk, DK Vsetín