Den Diakonie 2021 s benefičním koncertem Lucie Redlové
Den Diakonie 2021 s benefičním koncertem Lucie Redlové

Val. Meziříčí – Diakonie Valašské Meziříčí ve spolupráci s Východomoravským seniorátem a s Farními sbory ČCE ve Valašském Meziříčí, Velké Lhotě a Stříteži nad Bečvou zvou své příznivce a podporovatele na Den Diakonie, který se uskuteční dne 19. září 2021.
   Den Diakonie začne v 10.00 hodin bohoslužbou se slavnostním pověřováním nových zaměstnanců v zahradě hospice CITADELA a pokračovat bude zahradní slavností s hudbou a programem her a soutěží pro děti. Občerstvení bude po celou dobu zajištěno. Předpokládaný termín ukončení zahradní slavnosti je v 15.00 hodin.
   Na program v zahradě hospice CITADELA naváže benefiční koncert Lucie Redlové, folkové písničkářky, která ráda střídá bigbítovější kapelu i sólové hraní s kytarou a mandolínou. Koncert začne v 18.00 hodin v Evangelickém kostele ve Valašském Meziříčí. Těšit se můžeme zejména na písničky z připravovaného alba LIDOVÁ REDLOVÁ, kde převažuje její láska k lidové a ohlasové hudbě v níž navazuje na odkaz svého otce Vlasty Redla. Vstupenky za benefiční vstupné od 200 Kč lze rezervovat/zakoupit u nás kanceláři (kontakt: e-mail: darci@diakonievm.cz, tel.: 739 244 810 nebo 730 167964) nebo na místě před koncertem. Výtěžek benefičního koncertu podpoří činnost Diakonie Valašské Meziříčí.
   (Malé lákadlo ke koncertu, ústřední písničku Kamarádko moje z nového alba, kterou Lucie Redlová věnovala zesnulé kamarádce, zpěvačce a houslistce Jitce Šuranské, si můžete poslechnout na: https://www.youtube.com/watch?v=LXL7hNNeYRY&t=6s)
   Zveme všechny naše příznivce, přijďte s námi oslavit Den Diakonie. Těšíme se na setkání s Vámi.
   S přátelským pozdravem,
Mgr. Zuzana Venturová, fundraiser, PR, Diakonie Valašské Meziříčí