Cenu města Vsetína převezme pedagog a spisovatel Karel Kostka
Cenu města Vsetína převezme pedagog a spisovatel Karel Kostka
Jaroslav Dušek a Karel Kostka foto: DK Vsetín

Vsetín – Ocenění, které město Vsetín uděluje významným osobnostem města Vsetína, obdrží za rok 2019 pan Karel Kostka. Filozof, pedagog, malíř, spisovatel a ředitel školy převezme Cenu města z rukou starosty Jiřího Růžičky v neděli 21. listopadu v 16 hodin v Kině Vatra. Součástí slavnostního večera bude také beseda oceněného Karla Kostky se známým hercem Jaroslavem Duškem.
   Cena města Vsetína je každoročně udělována významným osobnostem vsetínského veřejného života. Mezi osobnosti, které přispěly k rozvoji Vsetína v nejrůznějších sférách lidské činnosti, se zařadí také Karel Kostka, který cenu za rok 2019 převezme v náhradním termínu. Předání ceny muselo být v loňském roce odloženo z důvodu nepříznivé epidemické situace.
   Poslední volné vstupenky lze zakoupit na webových stránkách Domu kultury Vsetín: http://www.dkvsetin.cz/event/425785/cena-mesta-vsetina-beseda-jaroslava-duska-a-karla-kostky
Vstupenky zakoupené na předchozí termín slavnostní události zůstávají v platnosti.
   „Prosíme o pochopení v souvislosti s nutností dodržovat platná protiepidemická opatření. Při vstupu bude nutné prokázat bezinfekčnost v souladu s aktuálním nařízením vlády,“ dodala Petra Vaňková, jednatelka Domu kultury Vsetín.
Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín