Bez urážky nikdo neodejde, slibují komici Čermák a Staněk
Bez urážky nikdo neodejde, slibují komici Čermák a Staněk
foto: DK Vsetín

Vsetín – Říkají o sobě, že mají názory na všechno a rádi se o ně hádají. Tak založili podcast a stali se stand-up komiky. Povedená dvojka Miloš Čermák a Luděk Staněk se s mikrofonem postaví také na pódium malého sálu Domu kultury Vsetín. Se svou show „Bez urážky nikdo neodejde“ přijedou pobavit vsetínské publikum ve čtvrtek 21. dubna v 19 hodin.

Dvojice populárních komiků, kterou můžete znát z televize Stream, Mall TV či z podcastových aplikací, vtipně glosuje současné dění nejen v Česku. „Ve Vsetíně se Miloš Čermák a Luděk Staněk představí poprvé a slibují, že nikdo bez urážky neodejde,“ láká na vystoupení Eva Hennelová z Domu kultury.

„Miloš Čermák se stal komikem v rámci boje s krizí středního věku. Je to nedůstojné a ponižující,“ tvrdí o sobě jeden z dvojice stand-up komiků. Luděk Staněk vystupuje jako stand-up komik od listopadu 2014, ale popírá, že by s tím měla cokoli společného krize středního věku. Jak tomu ve skutečnosti je a z čeho všeho si komedianti dokáží utahovat, se můžete přijít přesvědčit na vlastní oči.

Vstupenky na zábavný večer plný hádek, glos a vtipů ve společnosti oblíbených podcasterů pořídíte na www.dkvsetin.cz nebo na pokladně Kina Vatra.

Mgr. Veronika Ježíková, DK vsetín