Valašské Meziříčí spustilo sportovní portál
Valašské Meziříčí spustilo sportovní portál
Ilustrační foto

Val. Meziříčí – Nevíte, kam ve Valmezu za sportem? Jakou pohybovou aktivitu vybrat pro své dítě? Nebo kdy hraje váš oblíbený tým? Nejen na tyto otázky odpoví občanům, ale také návštěvníkům města na soutoku Bečev nový web – valmez.cz/sport.

„Ve Valašském Meziříčí působí desítky sportovních oddílů, klubů a organizací, které se věnují členské základně různého věku a výkonnostního stupně. Navíc zde máme celou řadu městských i soukromých sportovišť. Dosud však informace o nich všech byly hodně roztříštěné a to jsme se rozhodli změnit. Proto vznikl nový sportovní portál,“ vysvětlil záměr radnice místostarosta Petr Nachtmann. Na webu valmez.cz/sport naleznou lidé přehledně rozdělené informace o venkovních i vnitřních sportovištích, otevírací době nebo podmínkách užití. Představeny jsou zde také jednotlivé sportovní organizace s kontakty na jejich zástupce či odkazem na web. „Chybět samozřejmě nemohou ani informace pro aktivní seniory a představení pravidelně se opakujících sportovních a volnočasových aktivit. Díky kalendáři akcí lidé také zjistí, kdy hraje jejich oblíbený tým nebo kam vyrazit o víkendu za sportem,“ doplnil místostarosta Nachtmann.

Nový sportovní portál města Valašské Meziříčí vznikl v rámci projekt Zefektivnění komunikace s veřejností v Mikroregionu Valašskomeziříčsko-Kelečsko (registrační číslo projektu: CZ.03.4.74/0.0/0.0/19_109/0016881) spolufinancovaného Evropskou unií.

Bc. Jakub Mikuš, tiskový mluvčí MěÚ Valašské Meziříčí