Do Valašského Meziříčí se stěhuje Josef Turek, bývalý trenér v české i slovenské extralize povede třeťáky
Do Valašského Meziříčí se stěhuje Josef Turek, bývalý trenér v české i slovenské extralize povede třeťáky
foto: archiv HC Oceláři

Val. Meziříčí – Mládežnické oddíly klubu HC Bobři Valašské Meziříčí odtajnily své trenéry pro nadcházející sezonu 2024/2025.

Po několika letech strávených na Slovensku se do zlínského kraje vrací zpět Josef Turek, který dříve vedl v extralize Třinec nebo působil jako asistent u extraligového Zlína. Následně se přesun k sousedům, kde postupně vedl A-týmy Zvolenu, Trenčína nebo Detvy. Jeho posledním působištěm byla Skalica, kde vedl jako hlavní kouč juniory v tamější nejvyšší lize.

Nyní se zkušený trenér přesouvá do Valašského Meziříčí, kde převezme 3. třídu a bude se také společně s ostatními trenéry zapojovat do trénování nejmladší 2. třídy a přípravky.

Z klubu HC Olomouc se jako trenér k Bobrům stěhuje Daniel Stodůlka, který se v minulé sezoně podílel na výchově mládeže Kohoutů. Společně s Michaelem Vavříkem bude mít na starosti čtvrťáky.

Mladší žáky povede bývalý zkušený hráč Lubomír Štach a Tomáš Kuneta, starší žáky zkušený trenér a současný šéftrenér mládeže Zbyněk Mařák a juniory Petr Tejkl mladší, jenž je synem bývalého českého reprezentanta Petra Tejkla staršího.

Dorosteneckou kategorii Bobři pro nový ročník neotevřou, dorostenci tak budou v rámci hostování působit v sousedním Rožnově.

Jan Kozák, redakce HC Bobři Valašské Meziříčí