Známé tváře v únoru zazáří v komedii Na Vánoce budu gay
Známé tváře v únoru zazáří v komedii Na Vánoce budu gay
foto: DK Vsetín

Vsetín – Pikantní komedie o nelehkém životě zadaných heterosexuálních mužů, taková je divadelní hra „Na Vánoce budu gay“. Večer plný smíchu, humorných a groteskních scén pro diváky připraví herci pražského Divadla Metro. V hlavních rolích se představí Martin Zounar, Filip Blažek nebo Denisa Nesvačilová. Představení v režii Antonína Procházky se uskuteční v pátek 24. února od 19 hodin ve Velkém sále Domu kultury Vsetín.

Komedie plná groteskních scén z pera italského autora Pina Ammendoly potěší vsetínské publikum již v únoru roku 2024. V hlavních rolích se blýsknou známí čeští herci a herečky, například Martin Zounar, Martina Randová, Michaela Dittrichová, Filip Blažek, Denisa Nesvačilová nebo Michaela Dittrichová a Zdeněk Maryška.

Na Vánoce budu gay vypráví o netradičním období života dvou mladých, heterosexuálních mužů, kteří ve snaze dosáhnout blahobytu, čelí neobvyklé výzvě. „Jak získat prosperující řetězec pizzerií a zajistit si skvělou budoucnost?! Stačí tak málo – stát se na Vánoce gayem,“ přibližují divadelníci zápletku komedie. Veselohru v režii Antonína Procházky do Vsetína přiváží JT PROMOTION s.r.o. Předprodej probíhá na stránkách www.dkvsetin.cz od 5. října 2023.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín