Za dobrodružstvím zve děti oblíbená zpěvačka Míša Růžičková
Za dobrodružstvím zve děti oblíbená zpěvačka Míša Růžičková
foto: DK Vsetín

Vsetín – V květnu zavítá na Vsetín populární dětská hrdinka, zpěvačka a bavička Míša Růžičková. S písničkovým pořadem „Hurá za dobrodružstvím“, ve kterém zve na cestu po různých místech naší zeměkoule, pobaví malé i velké diváky ve Velkém sále Domu kultury v neděli 21. května od 16 hodin. Chybět nebudou nejznámější a nejoblíbenější písničky a po představení proběhne setkání s Míšou i autogramiáda.

„Máte rádi dobrodružství? Tak se k nám přidejte! Písničkový pořad protkaný příběhem nás provede na cestách za dobrodružstvím,“ těší se na společný výlet Míša Růžičková. Populární dětská zpěvačka provede děti na suchu i pod mořskou hladinou spolu s písničkami o zvířátkách i lidech, kteří žijí v různých částech naší zeměkoule. „Během pořadu zazní i moje nejznámější písničky,“ láká na představení příznačně nazvané „Hurá za dobrodružstvím“ Míša. Děti se tak společně pobaví, zatančí si i zacvičí u písníček o Sloníkovi Toníkovi, Zoubkách nebo Popelářích.

„Představení je vhodné pro děti od 2 let. Děti do 12 měsíců, které ještě nechodí, mají vstup zdarma, každá další osoba i dítě musí mít platnou vstupenku,“ upozorňuje Zdeněk Holoubek z Domu kultury. Během představení jsou děti zapojovány do písniček a zvány k tanci na pódiu, po celou dobu představení mohou také tancovat před pódiem. „Po skončení pořadu budou mít děti možnost se s Míšou setkat na autogramiádě a společně se vyfotografovat,“ dodal Holoubek.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín