Výzva pro kapely: Registrujte se do hudební soutěže Muzikomat
Výzva pro kapely: Registrujte se do hudební soutěže Muzikomat
Jestli máte kapelu, máte šanci se předvést. foto: Plakát.

Vsetín, Púchov - Závěrečný pátý ročník soutěže pro mladé neprofesionální kapely z Česka a Slovenska je tady. Poslední šance, pro ty, kteří by se chtěli zapojit. Online registrace probíhá od 1. dubna do 31. května 2018. Tak neváhej, přihlas se, soutěž s námi. O výhře rozhodují fanoušci.
   Muzikomat, společný projekt v rámci přeshraniční spolupráce mezi Domem kultury Vsetín a Divadlem Púchov, má již pátým rokem za cíl poskytovat prostor pro prezentaci a podporu mladým muzikantům a neprofesionálním kapelám různých žánrů z příhraničních oblastí Moravy a Slovenska.
   V uplynulých čtyřech ročnících soutěže o svou přízeň fanoušků bojovalo celkem 53 kapel z Česka a Slovenska napříč hudebními žánry, které dohromady obdržely téměř 41 000 hlasů.
Nepromarněte poslední šanci zapojit se do Muzikomatu. Třeba to budete právě vy, komu pomůže se zviditelnit a odstartovat vaši hudební kariéru!
Co pro to musíte udělat?
   Zaregistrovat se v průběhu měsíce dubna a května prostřednictvím jednoduchého formuláře na webových stránkách projektu www.muzikomat.eu. Jedním z cílů projektu je vzájemné jazykové přiblížení obou zmíněných sousedících zemí. Podmínkou pro soutěžící je tak zapojení se do projektu alespoň s jednou svou autorskou skladbou v rodném jazyce (češtině nebo slovenštině). Nesplnění podmínky je důvodem k případnému vyřazení soutěžícího.
   O výsledku, českém a slovenském vítězi soutěže rozhodnou fanoušci, kteří své hlasy odevzdávají v průběhu měsíce června a července přímo na webových stránkách Muzikomatu, kde jsou dva žebříčky – český a slovenský. Každý fanoušek tak může udělit dva hlasy – jedné české a jedné slovenské kapele.
   Více informací o projektu včetně podmínek soutěže a vyhlášené výhry naleznete na www.muzikomat.eu.““Projekt vznikl za podpory Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj – Společně bez hranic, Fondu mikroprojektů a Regionu Bílé Karpaty – Správce Fondu.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.