Beseda s Danielem Meronem ukončí letošní Chaverut
Beseda s Danielem Meronem ukončí letošní Chaverut
Izraelský velvyslanec v České republice Jeho Excelence Daniel Meron.

Val. Meziříčí - Poslední program na téma Aktuální situace na Blízkém východě uzavře v neděli 18. března 14. ročník série programů věnovaných Izraeli Chaverut - Přátelství. V besedě se představí izraelský velvyslanec v České republice Jeho Excelence Daniel Meron. Akce se bude konat ve velkém sále zámku Žerotínů od 16 hodin a je veřejnosti přístupná zdarma.
   „Chtěl bych srdečně pozvat všechny zájemce na poslední setkání v rámci Chaverutu. Každoročně se snažíme na akce získat zajímavé hosty a beseda s velvyslancem Státu Izrael panem Danielem Meronem, který v minulosti působil na ambasádách ve Washingtonu D. C., Norsku či Kypru, bude pro občany i návštěvníky města jistě velice poutavá,“ uvedl místostarosta města Josef Vrátník (BEZPP). O hudební zážitek se postará Tereza Válková.
   Velvyslanec Daniel Meron získal titul LL.M. v oblasti Mezinárodního práva na Hebrejské univerzitě v Jeruzalémě a titul LL.B. z Univerzity Bar-Ilan. Je také absolventem NESA Senior Executive Seminar z Národní Univerzity obrany (National university of Defense) ve Washingtonu, DC. Je členem izraelské asociace advokátů (Israel Bar Association). Narodil se v Austrálii a spolu s rodiči se přestěhoval do Izraele v roce 1968.
Ing. Renata Votrubová, tisková mluvčí MěÚ Val. Meziříčí