Vsetínští divadelníci zvou na reprízu komedie Mužkaření
Vsetínští divadelníci zvou na reprízu komedie Mužkaření
foto: Divadlo v Lidovém domě

Vsetín – V sobotu 29. 5. 2021 odstartoval projekt vsetínských divadelníků s názvem Divadelní léto na Vsetíně 2021 představením Frau Dietrich & Madame Piaf. ,,Toto představení jsme se rozhodli věnovat nejen zdravotníkům, ale také pracovníkům v sociálních službách, a poděkovat jim tak za jejich nelehkou práci v posledním roce,“ uvedl ředitel divadla Pavel Rejman. Vzhledem k nepřízni počasí se představení neuskutečnilo pod širým nebem, ale v sále Divadla v Lidovém domě.
   Dalším představením tohoto projektu je komedie autorky Nadi Míkové Mužkaření, kterou herci slavnostně odpremiérovali v sobotu 12. 6. 2021 opět v divadelním sále.
   Tato konverzační komedie z divadelního prostředí s sebou nepřináší jen řadu úsměvných až absurdních momentů. Během vášnivého, nespoutaného a ztřeštěného castingu vypluje na povrch řada věcí, které měly zůstat ve zdech herecké zkušebny. Režie této hry o 4 herečkách, 1 herci a 21 mužích se chopil Pavel Rejman, který má na svém kontě nespočet úspěšných režijních počinů v tomto souboru.
Vsetínští divadelníci vás srdečně zvou na reprízu této komedie v sobotu 26. 6. 2021 ve 20.30 hodin. Zda se odehraje na letní scéně nebo opět v sále divadla, je primárně závislé na počasí.
   Rezervovat vstupenky můžete prostřednictvím mailu na adrese divadelnivsetin@seznam.cz.
   Aktuální informace o představeních a projektu najdete na webu www.dvld.cz.
Mirka Kocůnová, Divadlo v Lidovém domě