Vsetínské kulturní léto přivítá talentované muzikanty Kamilu Polonyovou a Daniela Jakubíka
Vsetínské kulturní léto přivítá talentované muzikanty  Kamilu Polonyovou a Daniela Jakubíka
foto: DK Vsetín

Vsetín – Další koncert z cyklu Vsetínské kulturní léto bude patřit mladým hudebníkům z Hošťálkové Kamile Polonyové a Danielu Jakubíkovi. Vystoupení oblíbeného dua se uskuteční ve čtvrtek 14. července v tradičním čase od 19 hodin. Po koncertě od 21:30 bude promítat letní kino film Deníček moderního fotra v hlavní roli s Jiřím Mádlem.

„Kamila a Daniel předvedou svou autorskou tvorbu i převzaté skladby. Na koncertu s duem vystoupí také hudebníci Dominik Bližňák a Vít Kopecký,“ upřesnil Zdeněk Holoubek, dramaturg Vsetínského kulturního léta z Domu kultury Vsetín.

Po skončení koncertu návštěvníky čeká již druhé promítání letního kina. „Promítat se bude česká komedie Deníček moderního fotra. Vstup na koncert i promítání je jako vždy volný,“ dodala Petra Vaňková, jednatelka Domu kultury Vsetín.

Vsetínské kulturní léto přináší v průběhu letních měsíců dvanáct venkovních koncertů. Koncerty se konají vždy ve čtvrtek od 19 hodin na pódiu na Dolním náměstí ve Vsetíně.

Během prázdninových měsíců se pak přidává promítání letního kina. V červenci nás v rámci Vsetínského kulturního léta ještě čeká 21. července podvečer s Valašskou dechovou hudbou Kotáranka a 28. července budou koncertovat Gympleři. 4. srpna pak vystoupí hudební duo DVA.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín