Ve Vsetíně dnes vystoupí Barbora Vacková s One Woman Show TEREZA
Ve Vsetíně dnes vystoupí Barbora Vacková s One Woman Show TEREZA

Vsetín - Divadelní komedie pro jednu herečku o bezmoci v lásce a hledání sebe sama. To je představení TEREZA, které proběhne v úterý 29. října od 19 hodin v malém sále Divadla v Lidovém domě Vsetín.
   Někdo má dar dělat si i z nelehkých životních situací legraci a někdo se zase hroutí z maličkostí. Pošťačka Tereza patří rozhodně mezi reprezentanty první varianty. Je ale její nadhled opravdu bez hranic? Komedie pro jednu herečku s názvem TEREZA je velkou příležitostí k prokázání hereckých kvalit. Mladá herečka Barbora (Vacková) Moučková předvádí, pod vedením zkušeného režiséra Davida Vackeho, v hodinové ONE WOMAN SHOW nevšední umělecký výkon. Text nabízí sérii mnoha hereckých poloh s širokým emotivním záběrem. Na pozadí zdánlivě jednoduchého příběhu se odehrává vnitřní proces, který z jeviště útočí na diváky. Ti jsou „odsouzeni“ ke smíchu skrz slzy. Silný zážitek podporují songy písničkářky Radůzy v interpretaci Barbory Moučkové.
   Barbora Moučková (dříve Vacková) vyrůstala v divadelní rodině a první herecké ostruhy získávala v dětských rolích ve Slováckém divadle v Uherském Hradišti, do jehož inscenací se později několikrát vrátila jako host i po studiích na ostravské konzervatoři a brněnské JAMU (Maškaráda, 1+2=6, Lucerna, Pokrevní bratři). V roli Pošťačky Terezy rozesmála i dojala diváky po celé republice.
Hraje: Barbora (Vacková) Moučková
Písně: Radůza
Scénář: Ivan Vacke
Režie: David Vacke
Představení proběhne v malém sále Divadla v Lidovém domě Vsetín.
Předprodejní cena 170 Kč, na místě 199 Kč.
Délka akce: 60 minut
Michal Horský