V Kázetku zazní nejslavnější árie ze světových oper a operet
V Kázetku zazní nejslavnější árie ze světových oper a operet
foto: KZ Valašské Meziříčí

Val. Meziříčí –Ve velkém sále Kulturního zařízení ve Valašském Meziříčí alias Kázetku zazní slavné světové melodie. Ve čtvrtek 11. listopadu se totiž uskuteční koncert Tři tenoři – Opera Gentlemen. Vstupenky na tento jedinečný zážitek jsou již nyní v prodeji.
   Tři krásné mužské hlasy, světoznámý repertoár a skvělé provedení. To je devízou pořadu Tři tenoři – Opera Gentlemen, který míří do Valašského Meziříčí. V programu tak zazní například z Lehárovy Země úsměvů, Straussova Cikánského barona a Noci v Benátkách, Wagnerova Lohengrin, Pucciniho Toscy a Manon Lescaut, Verdiho Nápoje lásky a Rigoletta, ale i Smetanovy Prodané nevěsty nebo Dvořákovy Rusalky. Chybět nebudou ani známé neapolské písně Santa Lucia či Funiculi, funicula.
   V obsazení a alternacích se představí tenoři Juraj Nociar z Opery Moravskoslezského divadla Opava, Jozef Brindzák z Národního divadla Praha, Ján Kostelanský a Miloslav Pelikán z Pražského filharmonického sboru. Na klavír je bude doprovázet Lenka Navrátilová nebo Ahmad Jaffar Hedar.
   Vstupenky na koncert jsou k dostání v klasických předprodejích v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a online na webových stránkách Kázetka www.kzvalmez.cz.
Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.