V Otrokovicích začínají Letní slavnosti. Vystoupí i Ivan Mládek
V Otrokovicích začínají Letní slavnosti. Vystoupí i Ivan Mládek
Jedním z vystupujících bude Ivan Mládek. foto: Otrokovická Beseda

Zlínský kraj – Otrokovice čeká velice nabitý víkend. Už v pátek totiž ožijí třídenními Letními slavnostmi, které přinesou vyladěné koncerty pro všechny generace, zábavná vystoupení pro děti, bohatý doprovodný program a v neposlední řadě chutný Gastrofestival.
Desátý, jubilejní ročník festivalu bude opět bohatý. Nabídne akce v parku před Společenským domem, v Kvítkovicích u kostela Sv. Anny, v přístavišti i na modelářském letišti Bělov. Mezi největší hvězdy festivalu budou patřit Vašo Patejdl, Berenika Kohoutová, Jiří Zonyga, Heidi Janků nebo Ivan Mládek.

Nabitý hudební program doplní Gastrofestival, plavby výletní lodí Morava i přehlídka leteckých modelů na bělovském letišti. Tam bude k dispozici i vrtulník pro vyhlídkové lety. Již tradiční výstavou na šňůře obohatí prostor vedle Společenského domu Fotoklub Beseda Otrokovice.

„Po dvou letech se vracíme do normálu a těšíme se, že v Otrokovicích přivítáme za víkend tisíce návštěvníků, kteří si s námi bez omezení užijí skvělou zábavu. Otrokovické letní slavnosti jsou největší kulturní událostí na území města. Věřím, že pečlivě připravený program zaujme celé rodiny, které vyrazí do víru dění a nechají se unášet atmosférou festivalu,“ zve na festival starostka Otrokovic Hana Večerková.

Kateřina Nosková