Travesti skupina Screamers tentokrát vezme vsetínské publiku na jízdu v čase
Travesti skupina Screamers tentokrát vezme vsetínské publiku na jízdu v čase
foto: DK Vsetín

Vsetín – Originální imitace, taneční kreace, skeče i činoherní scénky předvedou na pódiu velkého sálu domu kultury oblíbení travesti umělci Screamers. Populární skupina tentokrát do Vsetína přiveze show nazvanou „Tuláci časem“, ve které návštěvníky vezmou na strhující jízdu v čase. Představení se koná 11. dubna od 19 hodin, předprodej vstupenek bude zahájen 26. února ve 14:00.

„Populární travesti skupina Screamers k nám do vsetínského Domu kultury jezdí vždy v dubnu už od roku 2008,“ uvádí produkční Eva Hennelová. Letos si pro valašské publikum Screamers připravili originální show, ve které projedou časem a vezmou návštěvníky do dob minulých, současných i budoucích. „Zapomeňte tedy na starosti všedních dnů a pojďte se s námi, teď a tady, bavit a smát!“ lákají na představení členové skupiny Screamers. Diváci se mohou těšit na originální převleky, parodie, živý zpěv i stand-up interakce. „Věříme, že vystoupení přinese zase spoustu zábavy a skvělý kulturní zážitek,“ dodává Eva Hennelová.

Nejdéle působící travesti-umělecká skupina Screamers je jednou z nejstabilnějších českých uměleckých skupin, která se etablovala na poli alternativního divadla již v roce 1997. Představení slibují estetický zážitek postavený na syntéze hereckého, baletního a pěveckého umění.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín