Tomáš Kočko v Rožnově představí nové album
Tomáš Kočko v Rožnově představí nové album
Plakát.

Rožnov - Ve čtvrtek 28. března dorazí do Rožnova písničkář Tomáš Kočko se svým orchestrem. Na svém koncertu slavnostně představí staronové album Sadné zrno, které textově vychází z básní rožnovského rodáka Ladislava Nezdařila.
   Tomáš Kočko se se svým orchestrem představí rožnovskému publiku ve čtvrtek 28. března od 18,00 hodin v kině Panorama. „Součástí koncertu bude také slavnostní představení Tomášova staronového alba Sadné zrno, jehož písně obsahují básně rožnovského rodáka Ladislava Nezdařila,“ uvedl ředitel T klubu – kulturní agentury Jakub Sobotka.
   „Knížka Horní chlapci s vloženým CD Sadné zrno je už vyprodána, původní master této desky i tisková data jsou k nenalezení a tak jsme se rozhodli, u příležitosti upomínky 20 let co odešel básník Ladislav Nezdařil a zároveň 20 výročí od vydání naší první desky Horní chlapci, Sadné zrno znovu nahrát. V jemně pozměněných aranžích, se skvělým zvukem (Broněk Šmid) a dvěma novými skladbami navíc,“ uvedl k novému CD Sadné zrno Tomáš Kočko.
   Záštitu na akcí převzalo město Rožnov pod Radhoštěm a kromě nově vydaného CD si budou moci návštěvníci pořídit i zmíněnou knihu, ať už samotnou, tak se starou verzí alba.
TKA