S Honzou Husákem na Balkán
S Honzou Husákem na Balkán

Vsetín – Další přednášku z cyklu Cestovatelské úterky s Honzou Husákem (na snímku) připravuje Muzeum regionu Valašsko. Akce proběhne 22. března od 17 hod. v Mramorovém sále zámku Vsetín. Tentokrát se společně podíváte za krásami i temperamentem Balkánu. A konečně už bez jakýchkoliv epidemiologických opatření.

Cestovatel, fotograf, středoškolský učitel a odborník pracovník Muzea regionu Valašsko v jedné osobě si pro vás jako obvykle připravil zajímavé zážitky, turistické tipy a samozřejmě i fotografie ze svých výprav. „Balkánský poloostrov nabízí místa, kde si na své přijde přírodovědec, historik, milovník koupání i dobrého jídla. To vše okořeněné situacemi, které jinde, než na tady nezažijete. Přijďte se pokochat divokostí Balkánu a třeba se i trochu inspirovat na vaši dovolenou,“ pozval Honza Husák.

Plné vstupné je 50 Kč, snížené 30 Kč. K návštěvě už nepotřebujete test ani očkování, stačí jen respirátor a ohleduplnost k ostatním. Další informace najdete na www.muzeumvalassko.cz nebo Facebooku a Instagramu @muzeumregionuvalassko.

Jiří Koňařík, propagační pracovník Muzea regionu Valašsko