Divadlo dětem uvede pohádku Obušku z pytle ven
Divadlo dětem uvede pohádku Obušku z pytle ven
foto: DK Vsetín

Vsetín – Poslední březnový víkend přinese další divadelní představení z cyklu Divadlo dětem. Tentokrát se můžeme těšit na klasickou pohádku na motivy Karla Jaromíra Erbena Obušku z pytle ven. Inscenaci hostující Divadelní společnosti Julie Jurištové plnou písniček a komických situací mohou malí i velcí diváci zhlédnout v neděli 27. března od 16 hodin v Divadle v Lidovém domě ve Vsetíně.

„Co svět světem stojí, někteří lidé touží jen po bezpracném životě, bohatství a moci. Napravit všechny špatnosti je velká práce i pro kouzelné bytosti,“ uvádějí pohádku Obušku z pytle ven divadelníci. Muzikálové provedení pohádky o chudém ševci Matějovi, kouzelném ubrousku, beránku snášejícím zlaťáky a také o dvou vykutálených hostinských pobaví mladší i starší děti, rodiče i prarodiče.

Letošní cyklus inscenací pro děti nazvaný Divadlo dětem přinesl pestrý program dětských pohádek a příběhů. „Divadelní představení probíhala vždy jednu neděli v měsíci v sále Divadla v Lidovém domě,“ uvedl produkční Zdeněk Holoubek. Dvě nedělní představení však musela být přesunuta. „Těšit se tak můžeme ještě na odložené Příhody včelích medvídků, které se odehrají v neděli 8. května. Hudební představení Zvěřinec v podání vokální skupiny Yellow Sisters nás pak čeká 10. září na festivalu Valašské záření,“ dodal Zdeněk Holoubek.

Vstupné: 200 Kč, doprovod dítěte starší 15 let 1 Kč

Předprodej od 14. března

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín