Rožnovský víkend: Farmářské trhy, Citron s Tublatankou a Dny řemesel
Rožnovský víkend: Farmářské trhy, Citron s Tublatankou a Dny řemesel

Rožnov - Zavítejte k nám do Rožnova pod Radhoštěm na páteční Farmářské trhy, které se konají u Společenského domu. V pátek večer pak můžete navštívit velký česko-slovenský koncert skupin Citron a Tublatanka který přivítá své návštěvníky na venkovním koupališti. Ve Valašském muzeum v přírodě proběhnou o víkendu Dny řemesel a setkání kovářů, na kterých uvidíte tradiční lidová řemesla.
V pátek 19. července proběhnou v Rožnově tradiční Farmářské trhy. Od 10,00 do 17,00 si na Lázeňské ulici u Společenského domu můžete nakoupit drůbež z farmy, mléčné výrobky, med a další věci, nejen k snědku. Podrobné informace k Farmářským trhům naleznete zde.
   Československé hudební legendy vyráží po roce opět na společné turné po České republice s názvem Souboj Rebelů Tour 2019! Jedinečný dvojkoncert skupin CITRON (CZ) a TUBLATANKA (SK) vypukne 19. července 2019 na venkovním koupališti Rožnov p. R. od 20.00 hodin. Nenechte si proto ujít tento poctivý rockový nářez plný energie. .
   Dny řemesel a setkání kovářů se konají v Dřevěném městečku ve Valašském muzeum v přírodě a uvítají své návštěvníky od soboty 20.7.2019, 9:00 do neděle 21.7.2019, 18:00 hodin. Tento 29. ročník nabízí ukázku tradičních lidových řemesel, která úplně nevymizela ve spolupráci s Lesy ČR, s.p. Těšit se můžete na ukázku práce tesařů, šindelářů, truhlářů, kameníků, dráteníků, sklenářů, hrnčířů a dalších řemeslníků, výroba štípaných plotů, dřevěných žlabů a potrubí, loukoťového kola, výroba šindele a pokrývání střechy, ruční řezání kulatiny,
   Setkání kovářských mistrů z České, Slovenské a Maďarské republiky s ukázkou jejich mistrovské práce a kutí koní ve fojtském dvoře. Pro děti a rodiče budou přichystány různé soutěže na palouku. Podrobnější informace naleznete na webu www.nmvp.cz
MěÚ Rožnov