Richard Krajčo a David Švehlík zamíří do vsetínského DK s divadelní hrou Deštivé dny
Richard Krajčo a David Švehlík zamíří do vsetínského DK s divadelní hrou Deštivé dny
foto: DK Vsetín

Vsetín – Americké drama z pera Keitha Huffa vystřihnou na pódiu Velkého sálu Domu kultury ve Vsetíně populární čeští herci. V drsné a emotivní kriminální inscenaci Deštivé dny v hlavních rolích excelují David Švehlík a Richard Krajčo z Divadla Ungelt. Herecký koncert se koná 23. února 2023 od 19 hodin. Předprodej startuje ve čtvrtek 10. listopadu.

„Srdečně zveme na divadelní událost, kterou je inscenace Deštivé dny v podání dvou výborných herců a osobností Richarda Krajča a Davida Švehlíka,“ zve k návštěvě představení Eva Hennelová z oddělení produkce vsetínského Domu kultury. „Čekali jsme dva roky, než se produkci Divadla Ungelt podařilo najít termín pro realizaci představení ve Vsetíně. Moc se těšíme a věříme, že diváci zažijí podívanou, na kterou budou ještě dlouho vzpomínat,“ dodává Hennelová.

Americké drama je hrou o přátelství a zároveň kriminálním příběhem. Krajčo a Švehlík ve hře ztvárňují drsnou dvojku Dennyho a Joeyho, kteří jsou přáteli od dětství a dnes parťáky u chicagské policie. Strhující představení v Ungeltu s hlavními představiteli nastudoval režisér Janusz Klimsza. Představitelé za hru získali nominaci i ocenění v anketě Cena Thálie 2012.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín