Populární talkshow 7 pádů Honzy Dědka poprvé na Vsetíně
Populární talkshow 7 pádů Honzy Dědka poprvé na Vsetíně
foto: DK Vsetín

Vsetín – Příležitost zažít na vlastní kůži atmosféru oblíbené talkshow s hvězdnými hosty budou mít návštěvníci Domu kultury Vsetín ve čtvrtek 18. května od 19 hodin. Do místního Velkého sálu dorazí moderátor Honza Dědek se svou talkshow „7 pádů Honzy Dědka“. S sebou si přiveze dva slavné hosty, kteří jsou prozatím pro diváky překvapením.

„Oblíbený pořad Honzy Dědka se u nás v Domě kultury Vsetín bude konat premiérově,“ řekla produkční Eva Hennelová. Pořad, který vznikl v roce 2011, se vysílá na Televizi Prima a stal se doslova fenoménem na YouTube, kde mají jednotlivé díly dohromady přes 100 milionů zhlédnutí a více než 160 tisíc pravidelných odběratelů. „Jsme rádi, že pořad tak populární na televizních a internetových obrazovkách můžeme přenést živě zde, na prkna Velkého sálu,“ připojuje Hennelová z Domu kultury.

Honza Dědek si s sebou na své výjezdy vozí vždy dva hosty z řad známých a zajímavých osobností. „Hosté, které si Honza Dědek pozve k nám na Vsetín, jsou zatím pro diváky tajemstvím,“ dodala Eva Hennelová. Oblíbený moderátor Honza Dědek se kromě své show věnuje také hudební publicistice a pracoval rovněž jako novinář. Za moderaci talkshow i svou předchozí novinářskou kariéru, během které udělal na tři a půl tisíce rozhovorů, byl v loňském roce redakcí iDnes vyhlášen osobností roku.

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín