Podpořme společně kino Vatra, které promítá pro své návštěvníky online
Podpořme společně kino Vatra, které promítá pro své návštěvníky online
foto: DK Vsetín

Vsetín – Kino Vatra je v souladu s protiepidemickými vládními nařízeními stále veřejnosti uzavřeno. I tak však můžete vsetínskému kinu v této nelehké době pomoci. Vážíme si každé podpory! Pro naše návštěvníky promítáme on-line v rámci projektu Moje kino LIVE.
   Vstupenky na on-line projekce si můžete zakoupit stejně jako lístky do kina, a to na našem webu www.kinovatra.cz. Vstupenku je třeba si opatřit nejpozději hodinu před začátkem dané projekce. Vstupenka vám bude doručena do vaší e-mailové schránky. Vzápětí obdržíte další e-mail, tentokrát již s odkazem na živý přenos „promítaného“ filmu, který vám přijde nejpozději 30 minut před začátkem filmu. Promítání se odehrávají v jeden konkrétní čas, sledovat film díky tomu můžete pozorněji a bez pauz, stejně jako v kině.
   Kromě projekce samotné je dispozici půl hodiny před a půl hodiny po filmu chat, kde si můžete popovídat s ostatními diváky. Mimo kvalitních filmů jsou v programové nabídce uváděny i speciální přednášky a další originální obsahy.
   Aktuální program on-line filmových projekcí můžete sledovat na www.kinovatra.cz a na Facebooku kina Vatra Vsetín.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.