Ondřej Havelka a jeho Melody Makers uvedou swingové melodie
Ondřej Havelka a jeho Melody Makers uvedou swingové melodie
foto: Promo

Val. Meziříčí – Hudební lahůdka v podobě všestranně talentovaného umělce Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers se konečně blíží. Po několika přesunech se program Swing nylonového věku uskuteční v sobotu 4. prosince v netradičním čase 15 hodin ve velkém sále Kázetka ve Valašském Meziříčí. Vstupenky zakoupené na dřívější termíny jsou platné a novým zájemcům doporučujeme koupi vstupenek online v podobě e-ticketu.

Koncert Ondřeje Havelky s jeho vlastním big-bandem Melody Makers bude velkou prosincovou událostí. Nylonový věk, tak nazval Josef Škvorecký první tři poválečná léta. Byly to roky všeobecné euforie ze znovu nabyté svobody. Jejím symbolem se pro většinu mladých lidí stal swing. Hudba českých big-bandů Karla Vlacha, Emila Ludvíka nebo Ladislava Habarta dosáhla v té době vynikající úrovně, než byla po roce 1948 brutálně zadupána komunistickou cenzurou. V koncertní show Swing nylonového věku předvedou Ondřej Havelka a jeho Melody Makers nejkrásnější a nejžhavější swingové fláky z této vrcholné éry big-bandového swingu.

Vstupenky na koncert Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers jsou k dostání v klasických předprodejích v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a také online na stránkách Kázetka www.kzvalmez.cz. K zakoupení budou také na místě. Při návštěvě prosíme o dodržování platných opatření stanovených Ministerstvem zdravotnictví.

Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.