Nejuznávanější australská jazzová zpěvačka se představí na Vsetíně
Nejuznávanější australská jazzová zpěvačka se představí na Vsetíně
Ingrid James.

Vsetín - Ve čtvrtek 16. května od 19.00 hodin přivítá malý sál vsetínského domu kultury Australanku Ingrid James za hudebního doprovodu tria Libora Šmoldase.
   Ingrid James se kromě svého rodného kontinentu těší popularitě v USA, kde natáčí desky a spolupracuje například s Ericem Marienthalem. V Anglii zase vystupuje ve věhlasných londýnských klubech Ronnie Scott´s a PizzaExpress Jazz Club. Kritici si cení kombinace barvy jejího hlasu s perfektní intonací a hlavně prožitkem, který svým zpěvem zprostředkuje publiku. Má na kontě mnoho vydaných CD a tisíce koncertů po celém světě.
   Na jejím českém turné ji doprovodí trio kytaristy Libora Šmoldase, který na svých tour často zavítá do australského Brisbane. Kromě něj Ingrid ve Vsetíně doprovodí skvělý varhaník Jan Andr a Tomáš Hobzek, jeden z nejvytíženějších bubeníků u nás.
   Můžete se těšit na koncert plný špičkového vokálního jazzu, blues, latin a latin s pořádnou dávkou improvizace a instrumentální virtuozity.
   Vstupné: předprodej 190 Kč, v den akce 230 Kč. Předprodej vstupenek on-line a na pokladně kina Vatra. www.ingridjames.com
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.