MIG 21 odstartuje ve Valašském Meziříčí v říjnu HURÁ! tour
MIG 21 odstartuje ve Valašském Meziříčí v říjnu HURÁ! tour
MIG 21. foto: Promo.

Val. Meziříčí - Kapela MIG 21 připravila nové koncertní turné HURÁ! tour. Podobně jako v loňském roce bude série koncertů rozložena do dvou částí. V rámci té podzimní zavítá kapela v čele s Jiřím Macháčkem také do Valašského Meziříčí. Ve velkém sále Kulturního zařízení zahrají v sobotu 13. října.
   Až do počátku prosince ode-hraje kapela MIG 21 téměř dvacet koncertů ve třinácti českých a moravských městech, včetně Prahy, Brna a Ostravy, podzimní šňůru zakončí 1. prosince koncert v plzeňském klubu DEPO. Druhá část HURÁ! tour se poté uskuteční na jaře roku 2019.
   Titul nové tour dala singlová no-vinka kapely s názvem Hurá! „Hurá je pro nás vyjádřením ja-kéhosi nečekaného, překvapivého štěstí,“ říkají členové kapely MIG 21 k volbě letošní vlajkové lodi celého turné. V září rovněž vznikne videoklip k písničce Hurá!, která má již podobu rozhlasového singlu. Režie se ujme David Ondříček, který před sedmnácti lety točil klip k singlu Snadné je žít.
Vstupenky jsou k dostání v klasickém předprodeji v Turistickém inf. centru ve Valašském Meziříčí a také online na stránkách www.kzvalmez.cz.
Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.