Mechanická žena aneb krize identity aneb návrat do dětství
Mechanická žena aneb krize identity aneb návrat do dětství
Plakát

Rožnov - Pátek 12. dubna 2019 - 19:00 - Janíkova stodola
   Dottore (Pavel Liška) sestrojil Mechanickou ženu (Tatiana Vilhelmová), která se zdá být splněním snu všech mužů - naprosto poslušnou sexy mašinou. Duchovní rozměr postrádající Pantalón (Roman Slovák) se tohoto stroje zmocní lstí. Přičiněním svých zaměstnanců Pedrolína (Saša Stankov) a Franceschíny (Andrea Marečková), ale především díky vášnivému mstiteli a lamači ženských srdcí Leliovi (Marek Daniel), by o ni mohl opět přijít. Pokud se nestane chyba. Může umělá inteligence překonat tu lidskou? Může být žena na ženy a muž zapochybovat o svém mužství? Mohou zaměstnanci stíhat manželský život? Existují pilulky na zvětšování drůbeže? Kdy se stane z člověka kůň? A kdy debil? Tyto a spoustu dalších informací získáte při zhlédnutí této excelentní komedie.
   Představení je inspirováno postupy břitké renesanční lidové komedie, pro kterou jsou typické vyhraněné charaktery postav, dech beroucí příval děje a absolutní nepředvídatelnost. Dalšími stavebními kameny inscenace jsou hlubinná psychologie a výklad snů.
   Inscenace vznikla mezi 14. a 28. lednem 2019 opět pod režijní taktovkou Zdeňka Duška v pražské La Fabrice, kde Spolek sešlých získal prostor pro realizaci svých subtilních ideí.
   Hrají: Tatiana Vilhelmová, Pavel Liška, Marek Daniel, Andrea Marečková, Saša Stankov, Roman Slovák.
   Vstupné s místenkou, přízemí: 390 Kč, balkon: 370 Kč.
   Prodej v T klubu, v TIC nebo online od 12. 3. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.
TKA