Koncert pro seniory bude hostit hvězdy TV Šlágr s pořadem plným známých písniček
Koncert pro seniory bude hostit hvězdy TV Šlágr s pořadem plným známých písniček
foto: DK Vsetín

Vsetín – Dům kultury Vsetín opět po roce připravil speciální koncert věnovaný všem seniorům. V letošním roce bude pódium velkého sálu patřit populární Šlágrpartě The Jakto. V programu vystoupí známé tváře z televizních obrazovek – Mára, Karel Peterka, Petr Šiška a Libor Pyško. Podvečer plný známých písniček, vtipných historek a scének se uskuteční v úterý 21. listopadu od 17 hodin.

„Srdečně zveme všechny seniory na speciální koncert připravený právě pro ně. Těšit se tentokrát mohou na populární muzikanty a zpěváky ze Šlágrparty,“ pozvala na koncert dramaturgyně Eva Hennelová ze vsetínského kulturního domu. Předprodej na koncert probíhá od pondělí 25. září. „Vstupenku si můžete zajistit na pokladně Kina Vatra nebo na internetových stránkách Domu kultury,“ uvedla Eva Hennelová.

V programu Koncertu pro seniory zazní kromě hitů Šlágrparty také písně ze sólových alb Karla Peterky a Máry. „Osvědčené hity přidají Petr Šiška a Libor Pyško, zavzpomínají na Šlágrkluky, písně Pavla Nováka i dalších velikánů éry 60. a 70. let,“ láká na koncert populární skupina známá především z programu TV Šlágr. Návštěvníci se mohou těšit na spoustu vtipných historek a scének, odpovědi na divácké dotazy i připravené ceny pro vybrané diváky.

Vstupné: 120 Kč

Mgr. Veronika Ježíková, DK Vsetín