Kino Vatra obnoví provoz 11. května, do té doby promítá on-line
Kino Vatra obnoví provoz 11. května, do té doby promítá on-line
foto: Kino Vatra Vsetín

Vsetín - Dle harmonogramu uvolňování protiepidemických opatření vlády může kino Vatra dne 11. 5. obnovit s určitými omezeními svůj provoz. Informace o opatřeních a aktuální program zveřejníme v nejbližších dnech na webových stránkách kina.
   Kvůli nařízení vlády v souvislosti s pandemií nového koronaviru jsou kino Vatra, pokladna kina a výstavní prostor kina až do 10. 5. včetně uzavřeny. Veškeré plánované akce byly zrušeny nebo přesunuty na nové termíny. Vstupenky na zrušené akce koupené on-line byly stornovány a vstupné bylo automaticky vráceno. Vstupenky koupené na pokladně se budou stornovat a vstupné se bude vracet po uvolnění opatření a otevření pokladny. Vracet bude možné i vstupenky na přesunuté akce, pokud vám nový termín nevyhovuje.
   Informace ohledně akcí a vstupenek podáváme na telefonním čísle 737 573 429 v pracovní dny od 13:00 do 19:00 hodin.
   Aktuální informace na www.kinovatra.cz a www.dkvsetin.cz.
KINO VATRA JE ZAPOJENO DO PROJEKTŮ VAŠE KINO A MOJE KINO LIVE A BĚHEM UZAVÍRKY PRODÁVÁ VSTUPENKY NA ON-LINE FILMOVÉ PROJEKCE
VAŠE KINO
   Vaše kino je projekt Asociace provozovatelů kin, která na stránce www.vasekino.cz vytvořila virtuální kinosál a pod heslem „Nezapomeň na své kino!“ dál umožňuje kontakt kina se svými diváky. Aktuální program zjistíte a vstupenku si za 70 Kč zakoupíte na www.kinovatra.cz. Projekce pak v určený čas začíná na www.vasekino.cz.
MOJE KINO LIVE
   Moje kino LIVE je kino ve vašem obýváku a další iniciativa kin, které promítají na YouTube.Aktuální informace o vybraných projekcích zjistíte a vstupenky zakoupíte na www.kinovatra.cz.
Petr Mašata, kino Vatra Vsetín