Jakub Smolík s kapelou zazpívá staré hity i písně z nového alba
Jakub Smolík s kapelou zazpívá staré hity i písně z nového alba
foto: DK Vsetín

Vsetín – Pódium Velkého sálu vsetínského Domu kultury Vsetín bude hostit hudebníka a věčného romantika Jakuba Smolíka s kapelou. Diváci si budou moci poslechnout známé písničky i songy z posledního Smolíkova alba „Právě proto vám teď zpívám“. Hudební večer se uskuteční ve čtvrtek 24. listopadu v 19 hodin.

„Jakub Smolík se k nám do Vsetína vrací po čtyřech letech. Koncert v roce 2018 se těšil velké návštěvnosti a byl velmi úspěšný,“ vzpomíná produkční Domu kultury Vsetín Eva Hennelová. Muzikant, který má na kontě hity jako „Říkej mi táto“, „Jen blázen žárlí“ nebo „Až se Ti jednou bude zdát“, hraje také coververze starších českých šlágrů. Ty dnes zná mladší část publika především díky jemu.

Smolík se pohybuje na hudební scéně přes čtyřicet let a za svou dosavadní kariéru vydal bezmála třicítku hudebních alb. Na koncertě kromě známých písní a skladatelských kousků Z. Bartáka, F. Kasla nebo J. Zmožka zazní také některé nové písničky z alba vydaného v roce 2020 „Právě proto vám teď zpívám“. „Jakub Smolík nedávno oslavil své šedesáté narozeniny velkolepým turné. Věříme, že si diváci odnesou krásný zážitek i ze vsetínského koncertu, na který srdečně zveme,“ uzavírá pozvánkou produkční Hennelová.

Vstupné: 340 Kč předprodej, 380 Kč v den akce

Mgr. Veronika Ježíková, DK vsetín