Agentura Fatima pořádá další módní přehlídku Elegantních dam, s názvem Letní móda Elegantních dam, tentokrát ve Valašském Meziříčí
Agentura Fatima pořádá další módní přehlídku Elegantních dam, s názvem Letní móda Elegantních dam, tentokrát ve Valašském Meziříčí

Valašské Meziříčí – Agentura Fatima ve spolupráci s TJ Sokol Valašské Meziříčí pořádá prodejní módní přehlídku konfekční módy, kterou vynesou ženy z projektu Elegantní dámy, a to v sobotu 18. července 2020 od 19:00 hodin v prostorách velkého sálu sokolovny, která se nachází na ulici Sokolská 124.
Více informací o módní přehlídce
   Letní, konfekční módu vynesou na molo modelky z řad Elegantních dam Agentury Fatima a výbornou zprávou je, že je módní přehlídka prodejní, což znamená, že po jejím konci bude možné si prezentované modely zakoupit. Prezentované budou džínové a sportovní oděvy, spodní prádlo, ale i společenské šaty a další.
   Mezi modelkami bude Barbora Peschová, Irena Šímová, Alice Štysová, Monika Petrová, Renata Hrdličková, Dana Vrbecká a další.
   V rámci společensko-kulturního večera vystoupí zpěvák Bohuš Matuš.
   Organizátoři akce si pro návštěvníky připravili překvapení v podobě hudebního vystoupení studentky Ježkovy konzervatoře, Nely Třetinové, která je rodačkou z Valašského Meziříčí a nyní žije v Kladně.
   Celým večerem provede moderátor Petr Kravčík.
O projektu Elegantní dámy
   Tento projekt, jehož autorem je Agentura Fatima, existuje od období léta 2005. Cílem projektu je prezentovat dostupnou konfekční módu na mole prostřednictvím reálných žen, tzv. žen z lidu, které nejsou profesionální modelky, jsou běžnými ženami ve věku od 30let, mají svoje zaměstnaní, rodinu apod. Soubor elegantních dam se neustále rozšiřuje, jakož i počet módních přehlídek na Moravě, kde tyto dámy účinkují.
   Podrobnosti o společensko-kulturním večeru naleznete na facebooku u události https:/www.facebook.comevents/1325931591130166
Sandra Friebová, marketing and media consultant