Dům kultury Vsetín láká na kulturní zážitky roku 2020
Dům kultury Vsetín láká na kulturní zážitky roku 2020
Luboš Pospíšil. foto: DK Vsetín

Vsetín - V nabídce Domu kultury Vsetín jistě najdete hned několik koncertů či představení, které vás zaujmou. Předprodeje již běží.
   Novoroční koncert houslisty Pavla Šporcla s Janáčkovým komorním orchestrem je sice vyprodán, nicméně třeba vaše blízké potěší Vítání nového roku s Darebandem, které se uskuteční v pátek 3. ledna ve velkém sále domu kultury, kde bude s kapelou spoluúčinkovat pěvecký sbor Darebáček Vlára.
   Z lednového programu byste neměli opomenout koncert matadora české hudbení scény Luboše Pospíšila s 5P, který je připraven na úterý 28. ledna.
   Mladší publikum jistě zaujme slavná one man show Caveman, která vás ve středu 5. února rozesměje až k slzám. To není vše. S populárním bavičem Zdeněk Izerem a jeho novým zábavným pořadem to 18. února rozjedeme „Na plný coole“! Pokud dáváte přednost koncertům, připravili jsme vystoupení Radky Fišarové: Madamme de Paris. Během 12. únorového večera zazní francouzské šansony i známé filmové melodie.
   Březnový koncert Hradištanu, Hany a Petra Ulrychových je beznadějně vyprodaný. Ale rádi vás pozveme na Kafe s Osmany Laffitou, známým módním návrhářem. Talk show je pořádána u příležitosti Mezinárodního dne žen. V předprodeji jsou však již poslední lístky, a tak doporučujeme dlouho neotálet.
   Pokud chcete potěšit své nejmenší, určitě jim vykouzlíte úsměv na tváři, když se rozhodnete pro program Zpíváme a tančíme s Míšou, se kterou budete 19. dubna Cestovat za zvířátky.
   Těšíme se na Vaši návštěvu a děkujeme za Vaši přízeň v uplynulém roce. Přejeme Vám všechno dobré a šťastný nový rok na vlně pohodové melodie.
Mgr. Klára Blažková, PR Manager Dům kultury Vsetín s r. o.