Do Valašského Meziříčí přijede Ondřej Havelka se svými Melody Makers
Do Valašského Meziříčí přijede Ondřej Havelka se svými Melody Makers
Ondřej Havelka. foto: Promo

Val. Meziříčí - Kulturní zařízení ve Valašském Meziříčí připravuje na polovinu listopadu hudební lahůdku. Do velkého sálu přijede v sobotu 14. listopadu všestranně talentovaný umělec Ondřej Havelka a jeho Melody Makers, jež posluchačům nabídne program Swing nylonového věku. Doporučujeme koupi vstupenek online v podobě e-ticketu.
   Velkou listopadovou událostí bude, pokud to aktuální pandemie koronaviru a s ní spojená opatření Ministerstva zdravotnictví dovolí, koncert Ondřeje Havelky s jeho vlastním big-bandem Melody Makers. Ve Valašském Meziříčí společně uvedou program Swing nylonového věku.
   Nylonový věk, tak nazval Josef Škvorecký první tři poválečná léta. Byly to roky všeobecné euforie ze znovu nabyté svobody. Jejím symbolem se pro většinu mladých lidí stal swing. Hudba českých big-bandů Karla Vlacha, Emila Ludvíka nebo Ladislava Habarta dosáhla v té době vynikající úrovně, než byla po roce 1948 brutálně zadupána komunistickou cenzurou. V koncertní show Swing nylonového věku předvedou Ondřej Havelka a jeho Melody Makers nejkrásnější a nejžhavější swingové fláky z této vrcholné éry big-bandového swingu.
   Vstupenky doporučujeme pořídit online na našich stránkách www.kzvalmez.cz. Jedná se o nejrychlejší a nejlepší způsob, při němž není, v případě zrušení akce, potřeba vyřizovat vrácení peněz za vstupné. To bude automaticky vráceno zpět na účet platícího. Další možností je klasické zakoupení vstupenky v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí, případně osobně před koncertem.
Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.