Děti se mohou zúčastnit výtvarné soutěže s Valašskou rally ValMez
Děti se mohou zúčastnit výtvarné soutěže s Valašskou rally ValMez
Ilustrační foto

Val. Meziříčí – Dopravní prostředky budoucnosti nebo Nakresli rally taková témata má letošní ročník oblíbené výtvarné soutěže s dopravní tématikou. Jednotlivci, třídy a školy mohou svá díla zasílat do 17. března.

Soutěž pravidelně doprovází aktuální ročník Valašské rally ValMez. „Na výkres formátu A3 mohou děti z mateřských škol, žáci prvního stupně i jednotlivci vytvořit libovolnou technikou výtvarné dílo s dopravní tématikou. Na první tři nejlepší práce v každé ze čtyř kategorií čekají hodnotné ceny,“ uvedl místostarosta Petr Nachtmann a pokračoval: „Smyslem soutěže je vychovávat děti v dopravní problematice hravou a kreativní formou.“

Výkresy s uvedeným jménem a příjmením autora, třídou a názvem školy mohou soutěžící zasílat až do 17. března na adresu: Středisko volného času Domeček Valašské Meziříčí, příspěvková organizace, Zdeňka Fibicha 287, 757 01 Valašské Meziříčí. Vítězné práce budou vystaveny v prostorách vestibulu městského úřadu v ulici Zašovská.

Soutěž pořádají Komise BESIP při radě města Valašské Meziříčí a Valašská Rally ValMez ve spolupráci se Střediskem volného času Domeček Valašské Meziříčí. Více informací na www.domecekvalmez.cz nebo telefonu 770 113 188.

Veronika Macková, referent odboru školství, kultury a sportu MěÚ Val. Meziříčí