Den Země s Alcedem zábavnou formou
Den Země s Alcedem zábavnou formou
foto: Alcedo

Vsetín - 22. dubna slavíme Den Země. Za normálních okolností by Alcedo ve vsetínské Panské zahradě uspořádalo oblíbenou oslavu plnou zábavy a vzdělávacích aktivit. Letos můžeme tento den oslavit s Alcedem šifrovací ekohrou nebo výtvarnou soutěží.
   „Letošní Den Země a týden pro Zemi oslavíme jinak, než jsme byli dosud zvyklí, nicméně obě soutěže jsou velmi zajímavé. Město Vsetín je podpoří cenami pro výherce obou soutěží, " sdělil místostarosta Pavel Bartoň.

A na jaké aktivity se můžeme těšit?

Rodinný EKOUŠ 2020
   V rámci Dne Země Alcedo připravilo zábavnou šifrovací ekohru “Rodinný EKOUŠ 2020“. Cílem hry je pobavit rodiče i děti, ale také trošku prověřit jejich znalosti v oblasti ekologie a přiblížit jim zábavnou formou poznávání vztahů a souvislostí mezi lidmi a přírodou.
V odkazu najdete soubory ke hře, jako první si otevřete soubor s názvem TUTORIAL. Tam se dozvíte veškeré potřebné informace k dobrodružství, které vás čeká! Více zde: http://www.alcedovsetin.cz/den-zeme-2020-rodinny-ekous-2020

Výtvarná soutěž na téma "PŘÍRODA KOLEM NÁS"
   V rámci vsetínského Týdne pro Zemi, který by aktuálně probíhal, jsme pro veřejnost připravili výtvarnou soutěž na téma "PŘÍRODA KOLEM NÁS". Bližší informace najdete na webu ALCEDA. http://www.alcedovsetin.cz/den-zeme-2020-vytvarna-soutez-priroda-kolem-nas
Bližší informace o akcích na http://www.alcedovsetin.cz/den-zeme-2020.