Arakain dorazí do meziříčského Amfiteátru
Arakain dorazí do meziříčského Amfiteátru
Arakain. foto: Promo

Val. Meziříčí - Metalová kapela Arakain se i letos fanouškům představí na celé řadě letních open-air akcí. V pátek 3. července 2020 zahraje v Amfiteátru ve Valašském Meziříčí. Hostem koncertu bude kapela Jerem’I. Vstupenky v prodeji.
   Okolnosti tomu chtěly, že letošní léto prožijeme jinak, než jak jsme byli doposud zvyklí, a to včetně velkých letních open-air a mezinárodních hudebních festivalů. Metalová kapela Arakain ale přichází s plánem B a s ohledem na to, že drtivá většina akcích, kde měli původně během letošního léta vystoupit, padla nebo byla přesunuta na další rok.
   Tentokrát Arakain nezahrají na velkých festivalech, na které byli fanoušci v minulých letech zvyklí, ale na kultovních letních parketech, menších amfiteátrech i nově vybudovaných letních scénách. Kapela se tak po více jak třiceti letech prakticky vrátí ke svým kořenům, na místa, kde začínala. Červen a červenec tak bude u Arakainu patřit venkovním koncertům, kde se fanoušci mohou těšit na průřez nejžádanějších songů z celé historie kapely. Kapacita a počet vstupenek bude omezen dle aktuálních nařízení Vlády ČR.
   Vstupenky k dostání v Turistickém inf. centru ve VM a na stránkách KZ www.kzvalmez.cz. Více na www.arakain.eu.
Ondřej Smolka, PR Manager KZ VM p.o.